Tisztelt Szülő!

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk, hiszen a vírus még itt van és sajnos nem zárható ki egy negyedik hullám sem.

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről szóló 77/2022. (III. 4.) Korm. rendelettel összhangban a Budajenői Általános Iskolában 2022. március 7-től a maszkviselés nem kötelező, de azt továbbra is ajánljuk.

Kedves Szülők!

Iskolánkban az őszi nagytakarítás befejeződött. Holnap 10.30-án pénteken az iskola teljes épületében és a torna csarnokban is fertőtlenítést végeznek.

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

A koronavírus járvány elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében a Kormány március 16-ától elrendelte az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállást.

Kedves Olvasóink!

A koronavírus miatt kialakult helyzet mindenki számára nehézségekkel jár. Nem csupán a digitális oktatás kihívásaira, hanem az iskolán kívüli tanítás, lelki egyensúly megteremtésére is gondoltunk.

Kedves Szülők!

A koronavírussal összefüggő jogszabályoknak megfelelve, 2020. március 16-tól a Pedagógiai Szakszolgálatok logopédusai is online végzik munkájukat. Így a Budajenői Általános Iskola tanulói számára mi is ezt a formát tudjuk felajánlani.

Tájékoztatlak benneteket, hogy 2020. 03. 16-tól, hétfőtől megszerveztük a digitális oktatási rend menetét és módját. Az oktatási-nevelési munka a Google Classroom (Tanterem) informatikai felületen fog működni.
Ennek érdekében a következő kötelező lépéseket kérjük végrehajtani:

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=